MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Pazar Günü Kahramanmaraş’a ziyareti olmasaydı bu yazıyı yazmazdım.

KAHRAMANMARAŞ

27. Dönem MHP Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora'nın da babası olan Mehmet Nazif Karakoç vefat etti. Cenaze namazı Ulucami'nde olacak.

KAHRAMANMARAŞ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Satıcı ve ilçe teşkilatından oluşan bir heyet Kahramanmaraş’ı profesyonel liglerde temsil eden hakemleri antrenmanda ziyaret etti.

KAHRAMANMARAŞ

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 7.si düzenlenen ceviz ve kültür festivalinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyesi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu.

GÜNCEL

MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, tarıma yaptığı hizmetlerle adından sıklıkla bahsettiriyor. Geçen yıl Tarıma 7 Milyon destek vermişti.

Politika

Bakan Akar, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP MYK Üyesi Ahmet Çolak, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve MHP...

GÜNCEL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez'de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve heyetini kabul etti.

GÜNCEL

MHP Lideri Devlet Bahçeli 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle ilgili mesaj yayımladı. "3 Mayıs nihayet yüksek bir mücadele erdemidir." dedi.

GÜNCEL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti.