Cumartesi günü Kahramanmaraş’a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı İl Başkanı Ertuğrul Doğan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve teşkilatları karşıladı.

Zuhal Karakoç Dora'nın ve  Karakoç  Ailesinin Acı Kaybı! Zuhal Karakoç Dora'nın ve Karakoç Ailesinin Acı Kaybı!

MHP Kahramanmaraş il binasından partililerle bir araya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakının adayının net olduğunu, hedefinin ise 2023 seçimlerinden zaferle çıkmak olduğunu dile getiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; “Kahramanmaraş daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Cumhur İttifakı diyecektir!” dedi. Ardından “2023’e Doğru, Aday Belli,  Karar Net!” bölgesel mitinglerinde halkımızın MHP’ye gösterdiği teveccüh doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” Dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise; "Cumhur İttifakı olarak birirz. Aramızda ayrı- gayrı yok. Birilerinin ince hesapları bizim ittifakımız olmadı bundan sonra da olmayacak. Vekiller olarak, parti teşkilatları olarak iki farklı parti olmakla birlikte aynı ideal davaya inamış, memleketimizin bekası için çalışıyoruz. Memleket bizim ve biz Cumhur İttifakı olarak bir olmaya, tek yürek atmaya devam edeceğiz." dedi.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINI KARŞILAMDA MİLLETVEKİLİ AHMET ÖZDEMİR BULUNDU

Cumhur İttifakının üyesi  Ak Parti’nin Kahramanmaraş Milletveki Ahmet Özdemir, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı MHP il binasında ziyaret etti sırasında karşılama heyeti içerisinde yer aldı.  MHP Genel Başkanı Durmaz’ın ziyaretinde Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve partililer arasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmesinin ardından MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan MHP Genel Başkana Yardımcısı Durmaz’a, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ise Milletvekili Ahmet Özdemir’e çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Editör: Mehmet IŞIK