Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kültür ve Edebiyat Kenti Olmak Kolay Değil! Çalışmak gerek, üretmek gerek, ürettiğini pazarlamak gerek. Velhasıl Muhalefet Olmak Münafık Olmaktan İyidir!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş genelinde yaz döneminde gerçekleştirilen festivaller ülke gündemine oturmuştu. 8. Göksun Elma Festivali, yapılmadan Afşin ve Elbistan festivallerinin gölgesinde kaldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta ikamet yangınında zehirlenen bir kişi, itfaiye erinin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu. 

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek “Kahramanmaraş 3. Geleneksel Balık Festivali” 10 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın kuzeyindeki iki ilçe peş peşe yaptıkları festivaller ve ağırladıkları ulusal sanatçılarla ülke gündemine oturdu.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, 20 Temmuz Çarşamba günü (yarın) KSÜ öğretim elamanı Ali Koç’un eserlerinin yer aldığı resim sergisini sanatseverlerle buluşturacak.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan GüngörKahramanmaraş’ın eski siyasetçilerinden Ali Sezal’ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör; "Çiğşar Kirazı’nın daha fazla tanıtılması ve marka değerinin artırılması için gayret ediyoruz” dedi.  

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi  iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek. 15 Temmuz Cuma günü program şöyle:

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından "Şehitler Sancak Koşusu" nedeniyle sürücülere bazı güzergahtaki yolların kapalı uyarısı yapıldı.