Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş ve bölgenin en büyük eğlence merkezi olan Blueland Lunapark ve Aqua Park'a otobüs seferleri düzenlenmediği için vatandaşlar zor durumda...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Kurban Bayramımızın arifesini idrak ediyoruz ve bugün de resmi bayramlaşmamızı gerçekleştirdik.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, kurbanlık alacak vatandaşların Canlı Hayvan Borsası’na ulaşım sağlayabilmesi için ücretsiz ring seferleri başlatıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın en köklü dergisi olan Alkış Dergisi Temmuz-Ağustos 2022 sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. 124. sayı internetten de okunabiliyor...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz ve Evelahir dergilerinin yeni sayılarını okurlarla buluşturdu.

KAHRAMANMARAŞ

Kazada hurdaya dönen otomobilden çıkarılan ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu, Küçük Sanayi Sitesi arkasında yer alan yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 23 araç ve 40 personelle yangına müdahale...

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Şehit Evliya Mahallesi’nde Şehit Abdullah Caddesi ve 65007. Sokak’ın 28 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak!

KAHRAMANMARAŞ

Dursun Ali Erzincanlı ile Naat – ı Şerif dinletisi gerçekleştirecek. Saat 20.30’da başlayacak etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Yazar Tahir Gören’in kaleme aldığı ‘Kahramanmaraş Evliyaları’ adlı eser de Kültür Yayınları arasındaki yerini aldı.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte ünlü pop sanatçısı Buray, Kahramanmaraşlılarla bir araya geldi.