Türkoğlu Belediyesi Haberleri

Türkoğlu Belediyesi haberleri ve güncel Türkoğlu Belediyesi gelişmeleri, Türkoğlu Belediyesi ile ilgili tüm video, Türkoğlu Belediyesi fotoğrafları ve Türkoğlu Belediyesi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu'nun açılışını dualarla gerçekleştirdiler.

KAHRAMANMARAŞ

Festivalde konserler, sergi, su ürünleri ve balıkçılık üzerinde konferanslar, Japon balığı dağıtımı, yarışmalar ve ekmek arası balık ikramı yapılacak. 

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın kuzeyindeki iki ilçe peş peşe yaptıkları festivaller ve ağırladıkları ulusal sanatçılarla ülke gündemine oturdu.

KAHRAMANMARAŞ

Stantları tek tek ziyaret eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Allah'ın izniyle Yusuf Baran yavrumuza hep birlikte umut olup yaşatacağız.

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Belediyesi, sosyal belediyecilikte zirve olduğunu bir kez daha gösterdi. "Alo Evde Bakım Ekibi" bayram öncesi imkanı olmayanların hizmetine koştu.

KAHRAMANMARAŞ

Erzincan Sultan Melikşah Büyükler Puta Türkiye Şampiyonası Final Maçı TÜRKOĞLU AVASIM OKÇULUK Takımından Aysun Demirci Türkiye 2. si oldu. 

KAHRAMANMARAŞ

İl Jandarma Komutanı Özdurhan, Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş’u ziyaret etti. Türkoğlu Belediye Başkanı ile ilçe güvenliği üzerine istişarelerde bulundular.

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Belediyesi tarafından Orçan'a tarihi hizmet; Yeşilyöre Mahallesinde uygulanacak proje bölge gençliğine büyük hizmet sunacak.