Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, Türkoğlu Belediye Başkanı  Osman Okumuş’u ziyaret etti. Türkoğlu Belediye Başkanı ile ilçe güvenliği üzerine istişarelerde bulundular. 280349644_5136889079758035_3219569219813484443_n

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Alay Komutanı Mustafa Özdurhan'a Türkoğlu ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu alanları tanıttı. Gezi sırasında Maraş İstiklal Harbi'nin kilit noktalarından biri olan Bababurun Kalesi'ni ve burada yaşanan destansı mücadeleyi Kahramanmaraş İl Jandarma  Komutanı Albay Özdurhan anlatan Başkan Okumuş, Beyoğlu Mahallesi'nden PKK ile mücadele sırasında şehit düşmüş mehmetçik hakkında da bilgiler verdi.  Başkan Okumuş ve Albay Özdurhan Bababurun Kalesindeki Şehtiler Anıtı önünde şehitlerin ruhu için dua ettiler. 

Başkan Okumuş ve İl Jandama Komutanı Mustafa Özdurhan, Değirmen Park Mesire Alanı'nı birlikte gezdiler. Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Değirmen Parkı Mesire Alanı, Albay Özdurhan başta olmak üzere geziye katılanlarda büyük ilgi gördü.

Editör: Mehmet IŞIK