Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Sosyolog, Kültür Araştırmacısı Senem Güler, Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik bölgelerini tanıtıyor. Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

GÜNCEL

İsveç ve Finlandiya heyetlerinin NATO üyelik başvurularını görüşmek için pazartesi günü Türkiye'ye gelmelerine "Gerek yok!" dedi, Erdoğan.

GÜNCEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, İsveç ile Finlandiya'nın NATO üyeliği konusundaki endişelerini gidermek için masaya oturulacağını ve uzlaşılacağını söyledi.

GÜNCEL

Aliyev, Şuşa Beyannamesi ile iki ülkenin ilişkilerini müttefik seviyesine çıktığını belirterek, "Hem dostuz hem kardeşiz hem de artık resmen müttefikiz."...

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, geçen yılı 30 milyon turist ve 24,5 milyar dolar gelirle kapattıklarına belirterek, bu sene ise...

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda, yabancı firmaların yatırımlarını muaf tutacak bir muafiyet lisansı çıkaracaklarını duyurdu.

GÜNCEL

Rusya'nın savaş açtığı Ukrayna'dan tahliye edilen bir grup Ahıska Türkü Elazığ'a geldi. Gelen göçmenler "Türkiye'de kendimizi çok güvende hissediyoruz" dediler.

GÜNCEL

Ankara'da yürütülen askeri okulların sınav sorularının FETÖ mensuplarınca sızdırılmasına ilişkin soruşturmada 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığından, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GÜNCEL

Salgın nedeniyle İstanbul seferlerine iki yıl ara veren Suudi Arabistan Havayolları Şirketi Saudia, Cidde seferiyle İstanbul uçuşlarını yeniden başlattı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) koordinasyonunda güvenlik güçlerine yeni yerli tabanca teslimatı gerçekleştirildi.

Politika

Anayasa Mahkemesi, HDP kapatılması istemli davada, ek delillere ilişkin taleplerin incelenmesini 12 Mayıs'ta yapacak.