Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


Yaşam

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde sürdürdüğü oturma eylemine bir aile daha katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Yardımcıoğlu Türkiye’nin enflasyonda dünya sıralamasında dördüncü sırada olduğunu savundu.

GÜNCEL

Son 6 yılda 36 bin 308 kişinin faydalandı destekte 107 milyona ulaştı. Bu kişilere 106 milyon 957 bin 919 lira...

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, bayramda kazaların yüzde 37, ölümlü kazaların yüzde 52, kazalara bağlı ölümlerin yüzde 58, yaralı sayısının ise yüzde 44...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan, Aliyev'in Azerbaycan davetini kabul etti.

GÜNCEL

Erdoğan, operasyonlar ile ilgili; "İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir." dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Arzumuz odur ki İstanbul veya Ankara'da liderleri bir araya getirelim. Özellikle de Ukrayna'nın doğusuyla ilgili...

GÜNCEL

Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.

GÜNCEL

Adıyaman'da sağanağın ardından biriken su nedeniyle bazı araçlar zarar gördü, okulda mahsur kaldığı belirtilen 2 kişinin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

GÜNCEL

Eren Abluka-5 Operasyonu kapsamında Cudi Dağı'nda şehit düşen Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz, memleketi Adana'nın Yumurtalık ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL

MSB; "TSK, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatı bölgelerinde 19 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi."

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Suudi Arabistan) İki ülke iş adamlarını, yatırımcılarını bir araya getirecek organizasyonlarla büyük bir ekonomik potansiyeli tekrar...