Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu İlçesi Kılılı Mahallesi ve Onikişubat ilçesi Küçüksır Mahallesinde kadınlar taş değirmende geleneksel yöntemlerle bulgur öğütüyorlar.

KAHRAMANMARAŞ

Aylardır kentin gündeminde olan ve sonucu merakla beklenen KMTSO seçimlerinin galibi iş adamı Mustafa Buluntu oldu.

KAHRAMANMARAŞ

Kilitçi ustası, Osmanlı mimarisinin zarafet dolu konaklarının kilitlerini tamir ediyor., Kahramanmaraş’ın tarihi konakları Dulkadiroğlu ilçesinde yaşatılıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Sosyolog, Kültür Araştırmacısı Senem Güler, Kahramanmaraş’ın tarihi ve turistik bölgelerini tanıtıyor. Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan ilçesinde uyuşturucuyla mücadele ve ‘’En iyi Narkotik polisi anne’’ projesi kapsamında, anne ve anne adaylarına seminer verildi. 

KAHRAMANMARAŞ

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu; itibarını zedelemeye yönelik iddialara yönelik net cevaplar verdi. Basın önünde tüm iddiaları cevaplandırdı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta semerci ustaları her geçen gün azalan işlerini artırmak için minyatür sanatına yöneldi. Minyatür sanatından pek gelirleri olmuyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel değerleri içerisinde yer alan bakırcılık mesleği Orhan Kavasoğlu tarafından yaşatılmaya çalışıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta son yıllarda hayatın içinde yer alan kadınlar; iş hayatında gösterdikleri başarı hikayeleriyle gündem olmaya devam ediyorlar.

KAHRAMANMARAŞ

Yeşilyöre Arıcı İbrahim – Emine 4-6 yaş ve Yunus Ayşe Ceren Bayan Kuran Kursu'nun açılışını dualarla gerçekleştirdiler.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir işyeri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yaylım ateşi açıldı. Polis soruşturması devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin gelişimi ve büyümesi için 11 Kasım’da “Kobi Gelişim Zirvesi” yapılacak.