Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetimi, saha çalışmalarına dur demeden devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti Grup Başkan Vekilliği vazifesinden ayrıldığını duyurdu.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta zeytin toplam için kayalıklarda çıkan 85 yaşındaki yaşlı adam aşağı düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Osman Okumuş, sanata, edebiyata, tarihe ve kültüre verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Türkoğlu'nda düzenlenen 5. Sanat Çalıştayı şehirde...

KAHRAMANMARAŞ

İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Fatma Turhan Keser Başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Basın İlan Kurumu, gündemde olan İnternet Yasası ile ilgili doğru-yanlış bilgilendirme etiketleri yayımladı.

KAHRAMANMARAŞ

Osmaniye Kahramanmaraşlılar Derneği (OSKADER) Osmaniye Barosu başkanı seçilen Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Av. Mehmet Karakoç’u ziyaret etti.

KAHRAMANMARAŞ

İbrahim T. (32) yönetimindeki 51 KA 915 plakalı tır ile Narlı Mahallesi’nde Türkoğlu ilçesine seyir halinde iken virajda hakimiyetini kaybederek...

KAHRAMANMARAŞ

TÜMKİAD, 8. Kahramanmaraş Kitap Fuarı'nda yazarları, şairleri ve yayıncıları ziyaret etti. Girişimcilik ve Gençlik Komisyonun etkinliği büyük ses getirdi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'a hem Türk Hava Yolları hem de Pegasus yaz dönemi sabah akşam günde 2 kez düzenli uçak seferi düzenleyecek.

KAHRAMANMARAŞ

İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamındaki TOKİ konutlarının temel atma töreni, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleştirildi. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.