Elbistan Haberleri

Elbistan haberleri ve güncel Elbistan gelişmeleri, Elbistan ile ilgili tüm video, Elbistan fotoğrafları ve Elbistan haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Elbistan ilçesinde uyuşturucuyla mücadele ve ‘’En iyi Narkotik polisi anne’’ projesi kapsamında, anne ve anne adaylarına seminer verildi. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş genelinde yaz döneminde gerçekleştirilen festivaller ülke gündemine oturmuştu. 8. Göksun Elma Festivali, yapılmadan Afşin ve Elbistan festivallerinin gölgesinde kaldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan emniyeti tarafından yakalanan suç makinası, sahte kimlikle yakalandı ve yapılan adli işlemin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. 

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta jandarma trafik ekipleri, kent genelinde yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik sivil denetimlerde bulundu.  

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobil, traktör römorkuna çarpmasının şiddetiyle sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

KAHRAMANMARAŞ

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Akören Mahallesinde B.E.(8) dedesi A.K’ya (57) ait pompalı tüfekle oynarken kuzeni A.K.(8) başından vurdu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Afşin, Elbistan, Dulkadiroğlu ilçeleri ile Malatya’nın Yeşilyurt 'ta eş zamanlı operasyon icra edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 48 yaşındaki bir kişi, kulübede ölü bulundu. Ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde buğday hırsızlığı olayına karışan 2 kişi silahlarıyla birlikte yakalandı. 

GÜNCEL

Elbistan Belediyesi tarafından Aşık Mahzuni Şerif temalı Elbistan Festivali'nde sahne alan Demet Akalın'ı izlemek istene binlerce insan konser alanını doldurdu.