Elbistan Haberleri

Elbistan haberleri ve güncel Elbistan gelişmeleri, Elbistan ile ilgili tüm video, Elbistan fotoğrafları ve Elbistan haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza: 6 yaralı  Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde iki otomobil bir traktörün karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

GÜNCEL

Elbistan ilçesinde düzenlenen ‘Elbistan Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. 

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın kuzeyindeki iki ilçe peş peşe yaptıkları festivaller ve ağırladıkları ulusal sanatçılarla ülke gündemine oturdu.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan-Nurhak karayolu üzerinde K.O (87) 46 ABH 852 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı  Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. 

KAHRAMANMARAŞ

Malatya-Elbistan yolu üzerinde durdurulan bir araçta yapılan kontrollerde iki adet valiz içerisinde 500 paket  içi doldurulmuş sigara ele geçirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan'da bir kişinin evinde arama sonrasında 15 litre etil alkol, 9 litre sahte alkol ile sahte alkol yapımında kullanılan anason...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yasa dışı avlandığı belirlenen bir kişiye ceza işlem uygulanırken, 4 adet kınalı kekliğe el konuldu.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde bir apart dairesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Yaralılar Elbistan Devlet Hastanesine götürüldü.

KAHRAMANMARAŞ

Hasan Yürümez’in cansız bedeni kesin ölüm nedenin belirlenmesi ve otopsi için hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan yargılanan  2 kişiye, 30 yıl 8 ay hapis cezası verildi.