Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan olayda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.  Şüpheli aranıyor.

GÜNCEL

Cenaze törenine Kahramanmaraş Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı , sivil ve askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Jandarma Teşkilatı personeli her bir kardeşime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışma hayatlarında başarı, sağlık ve huzurlu bir hayat...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 50 liralık banknotların arasına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. 50 liralık 2 banknotun arasına uyuşturucu gizleyen şüpheli yakalandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Ekinözü ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) koordinasyonunda güvenlik güçlerine yeni yerli tabanca teslimatı gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Ramazan Bayramı sürecinde Emniyet ve Jandarma 110 bin trafik timi, 208 bin 900 personeliyle trafiği denetleyecek.