KAHRAMANMARAŞ

VATANDAŞ SORUYOR: ANDIRIN'IN ASMA KÖPRÜSÜ NEREDE?

Andırın'da projesi önceki dönem Belediye Başkanı Baki Tezcan tarafından çizilen, yapımını belediye işçilerinin üstlendiği 4 minareli asma köprü nerede?

Ziyaretçi akınına uğrayan Andırın Çifte Minareli Asma Köprü ne olacak?

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, projesi önceki dönem Belediye Başkanı Baki Tezcan tarafından çizilen, yapımını belediye işçilerinin üstlendiği 4 minareli asma köprü yoğun kar yağışı nedeniyle çökmüştü. Anıdırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ın ilçeye bir şey katmadığı gibi mevcutta Andırın’a katma değer katan Çifte Minareli Asma Köprü’nün tamiri konusunda da henüz bir şey yapmaması tepkileri arttırmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, projesi önceki dönem Belediye Başkanı Baki Tezcan tarafından çizilen, yapımını belediye işçilerinin üstlendiği 4 minareli asma köprü yoğun kar yağışı nedeniyle çökmüştü.

Andırın Belediyesi, “Belediyemiz Minareli Asma Köprümüzde gece saatlerinde etkili olan aşırı kar yağışı ve fırtına nedeniyle kısmi hasar oluşmuştur. Teknik ekiplerimiz meydana gelen hasarı tamir etmek için çalışmalarına başlamışlardır. Asma köprümüz bakım çalışması tamamlanıncaya kadar geçici bir süre ziyaretlere kapalıdır” diyerek basın açıklamasında bulunmuştu.

Andırın ilçesinde 100 metre derinlikteki bir vadinin üzerinde kurulan 350 metre uzunluğunda ve 2 buçuk metre genişliğinde olan asma köprünün tamiri için geçen 4 aylık süreçte hiçbir çalışma başlatılmadı.

Bölge halkı ve ziyaretçilerinde tepkisini çeken Andırın Belediyesi ise sessizliğini korumaya devam ediyor.

Ziyaretçi akınına uğrayan köprünün içler acısı haline, ziyarette bulunan vatandaşlar hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtiyor. Bölge halkından edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ise köprünün yıkımının gündeme geldiği dile getiriliyor.

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ın ilçeye bir şey katmadığı gibi mevcutta Andırın’a katma değer katan Çifte Minareli Asma Köprü’nün tamiri konusunda da henüz bir şey yapmaması tepkileri arttırmaya devam ediyor.

Kaynak: www.hbrma.com