MHP Lider Devlet Bahçeli'nin; MHP'nin  halk ile iç içe, bir ve beraber olduğunu, güzel günlerde olduğu gibi zor zamanlarda da vatandaşların her zaman yanında olduğunu dile getirmişti.

MHP adım adım 2023 seçimlerine hazırlanıyor. MHP teşkilatları tam kadro sahada halk ile buluşmaya devam ediyor.

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

2021 yılında başlatılan "Adım adım 2023, İl İl Anadolu"

2022 yılında yürütülen "İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları" ve "Köyüm Benim" programlarıyla Türkiye'nin iç ve dış politikasını, MHP'nin çalışmalarını seçmeniyle paylaşmış, halkı bilgilendirme yoluna gitmişti.

2023'te ise  MHP teşkilatları, MHP lideri  Bahçeli'nin belirlediği rotada "Komşum Nasılsın?" buluşmalarına başladı. 2023 seçim sürecinde halk ile buluşmaya devam edecek olan MHP teşkilatları halk ile bir araya gelerek, ülke gündemine dair bilgiler paylaşıyor. Halkın görüş ve önerilerini dinleyerek parti içi bilgilendirme yollarıyla genel merkeze iletiyor.

MHP Kahramanmaraş Teşkilatı "Komşum Nasılsın?" ziyaretleri çerçevesinde hane hane ev ziyaretlerinde bulunuyor. Kahramanmaraşlılara ülke ve dünya gündemine dair bilgilendirmelerde bulunuyor.  Cumhur İttifakının çalışmaları hakkında bilgi veriyor. 

Editör: Mehmet IŞIK