40 YILDIR GÖLGE OYUNU SANATINI İCRA EDİYOR! 40 YILDIR GÖLGE OYUNU SANATINI İCRA EDİYOR!

Yalova’dan Kahramanmaraş’a Gönül Köprüsü 
 Kocaeli’nin Gölcük İlçesinde yaşayan Yalova’da Yardımseverlerin ve arkadaşlarının destekleri ile 4 yıldır gönüllü hayır işleri yapan Seda Gülsel Yalova’dan Kahramanmaraş’a gönül köprüsü kurdu. 
Proje hakkında bilgi veren Seda Gülsel, Rengarenk taçlarla tokalarla minikleri süsledi. Lise ve üniversiteye hazırlık kitapları ile öğrencilere destek oldu , bunun yanı sıra 10 köy okuluna kütüphane kurduk. Benim en büyük hobim olan örgü örmeyi fırsata çevirerek çocuklara atkı bere örmeye başladık. Köyde yaşayan çocukları Lunaparka götürmek en büyük hayalimdi, bu hayalimi Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdim.  Proje kapsamında her seferinde köylere çocukların yanına giderek, farklı bir etkinlik yaptık. Son olarak köy çocuklarını Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çatmayayla Mahallesinden  Ümmetler İlkokulundaki yaklaşık 15 miniği alıp sabahtan akşama kadar eğlence dolu bir gün geçirmelerine ortak olduk” dedi. Çocuklar, Blueland Luna Park'ta doyasıya eğlendiler. 
Eylül ayında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan Balık Festivali davet edildiğini kaydeden Gülsel, o tarihte yine hediyelerle çocuklarını sevindireceklerini söyledi.

Editör: Mehmet IŞIK