Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

TFF yetenek avına çıktı
Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Milli Takıma aday göstermek için her yıl gerçekleştirdiği Bölge Karmaları için dün de ilimizde U-14 yaş grubu seçmeleri gerçekleştirildi.
İlimizin bağlı bulunduğu Malatya Bölge Karması Teknik Sorumlusu Zafer Güler ve Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) tarafından yapılan U-14 seçmelerinde ilimiz teknik adamları da yardımcı oluyor.
Kahramanmaraş’ta son dönemlerde yıldızı parlayan futbolcuların Bölge karmasına davet edilmesi ile Kahramanmaraş yıldızlar topluluğu oldu. 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Sorumlusu Zafer Güler Kahramanmaraş’ta futbolcuları mercek altına aldı. Batıpark Futbol Sahasında gerçekleşen Futbolcu seçmelerine 54 futbolcu katıldı. İzlenen oyuncular ile ilgili karar kulüplere bildirilecek. 
Türkiye genelinde 20 bölgede yapılacak olan seçmelerde Kahramanmaraş Malatya bölgesi olarak yer alıyor. Bu ilerde yapılacak seçmelerin ardından Malatya bölge karmasını oluşturacak isimler belirlenecek. 
Türkiye genelinde 20 bölgeden oluşan karmalar ileriki tarihler de yapılacak turnuvaya katılacaklar. Altyapı milli takım teknik adamlarında da izleyeceği bu turnuvada yeterli görülen isimler U-14 yaş milli takım aday kadrosuna davet edilecekler.
Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Antrenörü Zafer Güler tarafından 2009 doğumlu futbolcuların seçmeleri yapılmasının ardından listede yer alan isimlerin yanı sıra, teknik adamların önerdiği isimlerde karmaya dahil edileceği bildirildi.

Editör: Mehmet IŞIK