Taş Değirmeden Buğday Öğüten Kadınlar Gündem Oldu! Taş Değirmeden Buğday Öğüten Kadınlar Gündem Oldu!

MHP Başkanlık Divanı Üyesi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kahramanmaraş ziyaretinde Dulkadiroğlu-Çağlayancerit bağlantı yolundaki yatırımları inceledi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; Çağlayancerit- Dulkadiroğlu bağlantı yolunun harekat merkezi olan şantiye ziyaretinde  yetkililerden bilgi aldı. MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve teşkilatıyla birlikte yolun yapımı tamamlanmış ilk 7 kilometrelik alanını da inceledi. 

Çağlayancerit’i Dulkadiroğlu’na bağlayacak olan 56 kilometrelik yolun ilk etabını oluşturan 14 kilo metrelik alanın 2024’ten önce bitirileceğini dile getiren yetkililer; yolunun tamamının bitilmesi halinde ulaşım alanında çok önemli bir projenin gerçekleşmiş olacağını belirttiler.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; kendisini karşılamak üzere şantiyeye gelen bölge halkı ve yol güzergahındaki mahallelerin muhtarlarıyla samimi bir ortamda sohbet etti. Mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerini dinledi.

MHP GENL BAŞKAN YARDIMCISINDAN EDEBİYAT YOLUNA ÖVGÜ!

MHP’li Durmaz; “ Kahramanmaraş’a kara yoluyla Kayseri üzerinden geldim. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Bey'in sıklıkla dile getirdiği ve övgüyle bahsettiği Edebiyat Yolu'ndan şehre girdim. Gerçekten çok büyük bir yatırım yapılmış. En başta  yolun yapımında, tünellerin ve viyadüklerin inşasında çalışarak alın teri döken işçilerimiz olmak üzere  Cumhur İttifakı vekillerinin ve bürokratlarımıza teşekkür ederim. Bu gayretler  neticesinde tamamlanan Edebiyat Yolu’ndaki tünellerden ve viyadüklerden geçerken devletimizin gücünü bir kez daha örnek üzerinden müşahede ettim. Cumhur İttifakı, hem genel idarede hem de yerel yönetimlerde halkımıza yaptığı hizmetlerle destan yazmaya devam edecektir. Kahramanmaraş, hizmet almaya, değişmeye ve güzelleşerek gelişmeye devam edecektir.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz; Çağlayancerit- Dulkadiroğlu yolunun tamalanma süreciyle ilgili olarak; " Çağlayancerit- Dulkadiroğlu Yolunun öneminin farkındayız. Bu yolun yapılması hususunda ve ihale sürecinde Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ediyoruz. Çağlayancerit- Dulkadiroğlu bağlantı yolu sürecinden hem il başkanımız Ertuğrul Doğan Bey hem ilçe belediye başkanımız üzerinden  haberdar olmuştuk. Genel Başkanımızı da bilgilendirmiştik. Bununla birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Bey de yolun bir an evvel yapılması hususunda gerekli tüm çalışmaların yapılması için büyük emekler harcadı. Çağlayancerit- Dulkadiroğlu yolunun 2024'ten evvel bitmesini arzu ediyoruz. Tabiki bu yol hem Çağlayancerit hem de Dulkadiroğlu için hayati öneme sahip. Bölgenin kalkınması ve ticari anlamda ilerlemesi için önemli olan bu yolun en kısa sürede bitirilmesini arzuluyoruz." dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, bir müddet daha mahalle muhtarlarıyla, STK temsilcileriyle sohbet ettikten sonra Çağlayancerit Ceviz Festivaline katılmak üzere Çağlayancerit’e geçti.

Editör: Mehmet IŞIK