Kahramanmaraş Tanıtım Günleri İle İlgili Garip Durum!

23 Haziranda İstanbul'da başlayan Kahramanmaraş Tanıtım Günleri, Maraş-Fed ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlendi.  
Yeni Kapıda gerçekleşen programda çok sayıda ünlü sanatçı sahne aldı.  
Törene, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal, TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı

Garip Durum!

İstanbul'da düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri etkinliklerini gölgede bırakacak bir paylaşım Kahramanmaraş'ta gündem oldu. Kahramanmaraş Spor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın bir siyasetçiye gönderdiği sitem mesajı sosyal medyada konuşuldu. 

Paylaşılan Mesajda;

Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan'ın protokoldeki kişilerin ve misafirlerin boyunlarına taktıkları Kahramanmaraş Spor atkısını işaret ederek, "... bu şehrin takımının atkıları ama ne ilginçki aynı kadro takımın 2 sahasının da yıkılmasına göz yumanlar ve bu sezona da az kaldı ve hala ortada bir saha yok..." diyor. 

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

Başkan Fatih Ceyhan "... Ayrıca aynı yerde Trabzon Spor satandı var, şehrin takımını davet bile etmediler..." diyerek organiasyon tertip edenlere sitemini dile getirdi. 

Editör: Mehmet IŞIK