Yaşam Haberleri

Yaşam haberleri ve güncel Yaşam gelişmeleri, Yaşam ile ilgili tüm video, Yaşam fotoğrafları ve Yaşam haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta ataksi hastalığıyla yıllardır mücadelede eden aile, tedavileri için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 

GÜNCEL

Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK ile mücadelede güvenlik korucusu 3 oğlu şehit olan Şefika Tekgöz, Anneler Günü'ne evlatlarına duyduğu özlemle giriyor.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Kursiyerlerde geri dönüşüm bilinci oluşturulurken yaratıcılıkları ve el becerileri de geliştirilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

GÜNCEL

Dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan Ulubey Kanyonu, doğa tutkunlarına ve sakinliği sevenlere ayrı bir turizm seçeneği sunuyor.

Kültür-sanat

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde nesli tehlike altında olan bilimsel adı "dryomys nitedula" olan Ağaç Yedi Uyurları görüntülendi.

TEKNOLOJİ

Son yıllarda popüler hale gelen "aralıklı açlık" diyetinin geleneksel diyete göre kilo verme açısından bir avantajının olmadığı bir yıl süren...

Yaşam

NN Hayat ve Emeklilik, İhtiyaç Haritası ve Kanser Savaşçıları Derneği ile birlikte “Önce Sen” Farkındalık Hareketi başlattı. Hedef 5 şehirde...