Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesinde bulunan bir apartmanın alt katında bulunan işyerinin deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta ikamet yangınında zehirlenen bir kişi, itfaiye erinin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu. 

KAHRAMANMARAŞ

Göksun, Değirmendere 'de anız yakan, şehit babası olduğu anlaşılan kişinin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu İlçesi Kanuni Mahallesi üzerinde bir evin yanında bulunan otomobilin motor bölümünde yangın çıktı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Jandarma Genel Komutanlığına bağlı helikopterle trafik ve ormanlık alanlarda denetim yapıldı.  

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yer alan çiftlikte çıkan yangında 60 bin tavuk telef oldu. Yangının nedenleri araştırılıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta seyir halindeki araç bir anda alev aldı. Araç sahibinin ve çevredekilerin müdahalesine rağmen araçta ciddi maddi hasar meydana geldi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta hasat bekleyen 8 dönüm buğday tarlası yanarak kül oldu. Tarla sahipleri emeklerinin kül olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde bir apart dairesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı. Yaralılar Elbistan Devlet Hastanesine götürüldü.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valiliği, Dulkadiroğlu ilçesinde farklı tarihlerde gerçekleşen ikamet ve iş yeri yangınıyla ilgili bir şüphelinin yakalandığını bildirdi.

GÜNCEL

Antalya'da fuarda vatandaşların üzerine çıktığı tente çöktü. Başkanı Öztürk, "Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Etkinlik kaldığı yerden devam ediyor." dedi.