Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu üreten 1 kişi, yakalandı.  18 Yıl 9 ay kesinleşmiş cezası olan suçlu tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince bir spor salonunda ve otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine 3 kişi gözaltına alındı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nin Narlı Mahallesinde uygulamaya takılan bir araçta uyuşturucu yakalandı.

GÜNCEL

Adıyaman Emniyetinin göz bebeği olan "Miror" il merkezindeki okul önlerinde uyuşturucu madde satışı ve kullanıma yönelik gerçekleştirilen uygulamaya katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 50 liralık banknotların arasına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. 50 liralık 2 banknotun arasına uyuşturucu gizleyen şüpheli yakalandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.