Trafik Haberleri

Trafik haberleri ve güncel Trafik gelişmeleri, Trafik ile ilgili tüm video, Trafik fotoğrafları ve Trafik haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta jandarma trafik ekipleri, kent genelinde yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik sivil denetimlerde bulundu.  

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta trafik kazasında Salman A. idaresindeki NX21DUU plakalı aracıyla, Oruç A. yönetimindeki 46 NK 248  plakalı araçla çarpıştı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta otomobil ile jeepin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta jandarma ve emniyet ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için bayram tatili boyunca hem havadan hem karadan denetlenecek. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Selçuklu Mahallesi üzerinde sürücüleri belirlenemeyen 06 GMH 92 plaka otomobille 34 SK 2399 plakalı otomobil çarpıştı.

KAHRAMANMARAŞ

Çağlayancerit’e seyir halinde olan İ. A (51) idaresindeki 46 AEB 130 plakalı otomobil ile Y.Y. (59) yönetimindeki 46 EB 555...

KAHRAMANMARAŞ

Çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. V.Y. idaresindeki 53 AN 420 plakalı tır ile 46 HR 706 plakalı...

GÜNCEL

İçişleri Bakanlığı, bayramda kazaların yüzde 37, ölümlü kazaların yüzde 52, kazalara bağlı ölümlerin yüzde 58, yaralı sayısının ise yüzde 44...

KAHRAMANMARAŞ

Ramazan Bayramı sürecinde Emniyet ve Jandarma 110 bin trafik timi, 208 bin 900 personeliyle trafiği denetleyecek.