Teknoloji Haberleri

teknoloji haberleri ve güncel teknoloji gelişmeleri, teknoloji ile ilgili tüm video, teknoloji fotoğrafları ve teknoloji haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


TEKNOLOJİ

Siber suçlular karanlık internet sitelerinde, gizli olarak büyük miktarda çalıntı veriyi ve bu verileri edinmek için kullanılan korsanlık araçlarını alıp...

TEKNOLOJİ

Uluslararası ortak bir çalışmada görev alan gökbilimciler, Samanyolu Galaksisi'nin merkezinde devasa bir kara deliğin ilk görüntüsünü ortaya çıkarmayı başardı.

Ekonomi

Kazakistan'a İHA Anka, bu ülkede kurulacak tesiste ortak üretilecek. İHA üretim kabiliyetinin geliştirilmesine yönelik de önemli bir adım atılmış oldu.

GÜNCEL

Çin, uzay istasyonuna üçüncü ikmal seferini tamamladı. Mekik, gece saatlerinde "Long March 7 Y5" roketiyle ülkenin batısındaki Hainan Adası'ndan fırlatıldı.

GÜNCEL

Alman BioNTech'in bu yılın ilk çeyreğindeki net karı, yeni tip koronavirüs aşı satışını 3 katına çıkarak 3,7 milyar euro ulaştı.

Yaşam

Bilim insanları, Antarktika'yı kaplayan buz tabakasının derinliklerinde ilk defa büyük miktarda şu keşfettiklerini açıkladı.

GÜNCEL

ASELSAN, TUSAŞ ve Sikorsy tarafından yürütülen Türk Genel Maksat Helikopter Programı, helikopter teknolojilerinden uluslararası bir ödüle değer bulundu.

Ekonomi

Şimdiye kadar başlatılan 3 fazda 55 ilde öğrencilere eğitimler veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri, son faz kapsamında 26 ilde daha açılarak...

GÜNCEL

1 Mayıs sabahı gerçekleşecek Venüs ve Jüpiter kavuşumunda, iki gezegenin birbirine çarpacak kadar yakın görülmesi bekleniyor.