Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor uzun bir aradan sonra İstanbul ekibini yenerek galibiyet elde etti.

KAHRAMANMARAŞ

 Afyon Kampında Hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da imalar atılmaya başlandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın siyasetçilerinin, iş adamlarının ve esnafın sahip çıkmadığı, görmezden geldiği, Kahramanmaraş Spor sahaya çıkıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta 2 gün sürecek Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası, Dereköy Şeref Eroğlu Güreş Ermeydanı’nda gerçekleşecek.  

Spor

Yukatel Kayseri Spor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Trabzonspor'u 4-2 yenerek finale yükseldi.

GÜNCEL

Bulgaristan'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Grand Prix'sinde milli sporcu Emircan Haney, erkekler makaralı yayda altın madalyanın sahibi oldu.

Spor

Fenerbahçe Kulübü, 25 yaşındaki Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-jae ile 17 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler'in sakatlandığını duyurdu.

Spor

Yunanistan'da devam eden Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda erkekler 81 kiloda yarışan milli sporcu Hakan Kurnaz, 2 altın madalya kazandı.

GÜNCEL

Dünyanın en büyük kanyonları arasında yer alan Ulubey Kanyonu, doğa tutkunlarına ve sakinliği sevenlere ayrı bir turizm seçeneği sunuyor.

Spor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon takımın bayrağının 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılma geleneği Trabzonspor ile sürüyor.

Spor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı İspanya Grand Prix'sinde, Ducati Lenovo takımının İtalyan pilotu Francesco Bagnaia birinci oldu.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu, bordo-mavili takımın Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maç öncesinde taraftarlara "silahlara sarılmayın" çağrısında bulundu.