Şehit Haberleri

Şehit haberleri ve güncel Şehit gelişmeleri, Şehit ile ilgili tüm video, Şehit fotoğrafları ve Şehit haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.

GÜNCEL

Cenaze törenine Kahramanmaraş Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı , sivil ve askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Hain darbe girişiminde şehit düşen 251 ‘Demokrasi Şehidi’nin anısına 251 fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Mini bir orman meydana getirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Pençe-Kilit Operasyonu üs bölgesine hain PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım baba ocağına getirildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Pençe-Kilit Harekatı üs bölgesine bölücü terör örgütü tarafından yapılan taciz ateşinde Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım şehit oldu. 

GÜNCEL

Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan cezalandırma atışları sonucunda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 21’e yükseldi.

GÜNCEL

Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK ile mücadelede güvenlik korucusu 3 oğlu şehit olan Şefika Tekgöz, Anneler Günü'ne evlatlarına duyduğu özlemle giriyor.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'nda 19 Nisan'da yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'un şehit olduğunu bildirdi.