Rusya Haberleri

Rusya haberleri ve güncel Rusya gelişmeleri, Rusya ile ilgili tüm video, Rusya fotoğrafları ve Rusya haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rus ordusunun son 24 saatte Harkiv ve Donetsk bölgelerine 48 hava saldırısı düzenledi. Ruslar işgal altındaki toprakları Rusya'ya entegre etme...

GÜNCEL

Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle Slovakya'ya 400 bini aşkın kişinin giriş yaptığı bildirildi. Ukraynalı 400 bin 783 kişin ülkesinden kaçmak zorunda kaldı.

GÜNCEL

ABD’nin Ukrayna ordusuna sağladığı askeri istihbarat nedeniyle yaklaşık 12 Rus generalinin savaş alanında hedef alınarak öldürüldüğü iddia edildi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusunun yaklaşık 24 bin 500 asker, 194 uçak, 155 helikopter ve 1077 tankını kaybettiğini bildirdi.

Politika

Ural petrolünün varili nisanda bir önceki aya oranla yüzde 20,8 düştü. Brent türü ham petrole kıyasla da yüzde 33 daha...

GÜNCEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya-Ukrayna savaşının Afrika ve dünyadaki gıda, enerji ve ekonomik krizi derinleştirdiğini söyledi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusunun yaklaşık 23 bin 200 asker, 190 uçak, 155 helikopter ve 1008 tank kaybettiğini bildirdi.