PKK Haberleri

PKK haberleri ve güncel PKK gelişmeleri, PKK ile ilgili tüm video, PKK fotoğrafları ve PKK haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.

KAHRAMANMARAŞ

 Pençe-Kilit Harekatı üs bölgesine bölücü terör örgütü tarafından yapılan taciz ateşinde Kahramanmaraşlı Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım şehit oldu. 

KAHRAMANMARAŞ

Çağlayancerit jandarma ekipleri, bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik 27 Haziran 2022'de Kahramanmaraş Şehit J. Er Muharrem Özkan operasyonu yaptı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Ekinözü ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.

GÜNCEL

Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan cezalandırma atışları sonucunda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 21’e yükseldi.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda, yabancı firmaların yatırımlarını muaf tutacak bir muafiyet lisansı çıkaracaklarını duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığından, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığındaki 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yaşam

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde sürdürdüğü oturma eylemine bir aile daha katıldı.

GÜNCEL

MSB; "TSK, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatı bölgelerinde 19 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi."

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'nda 19 Nisan'da yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'un şehit olduğunu bildirdi.