Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi yönelik operasyonda 3 kişi tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde sahte polislere yönelik operasyonda 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu üreten 1 kişi, yakalandı.  18 Yıl 9 ay kesinleşmiş cezası olan suçlu tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan emniyeti tarafından yakalanan suç makinası, sahte kimlikle yakalandı ve yapılan adli işlemin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından iki ilçede yapılan operasyonda 105 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 

KAHRAMANMARAŞ

Malatya-Elbistan yolu üzerinde durdurulan bir araçta yapılan kontrollerde iki adet valiz içerisinde 500 paket  içi doldurulmuş sigara ele geçirildi.

GÜNCEL

Adıyaman Emniyetinin göz bebeği olan "Miror" il merkezindeki okul önlerinde uyuşturucu madde satışı ve kullanıma yönelik gerçekleştirilen uygulamaya katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 50 liralık banknotların arasına gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. 50 liralık 2 banknotun arasına uyuşturucu gizleyen şüpheli yakalandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Ekinözü ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'lı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kaplan bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNCEL

Erdoğan, operasyonlar ile ilgili; "İnanıyorum ki gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde bu mücadeleyi tarih hayırla yad edecektir." dedi.

GÜNCEL

Hatay'da Kaçakçılara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonrasında bir şüpheli gözaltına alındı.