Onikişubat Haberleri

Onikişubat haberleri ve güncel Onikişubat gelişmeleri, Onikişubat ile ilgili tüm video, Onikişubat fotoğrafları ve Onikişubat haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Hain darbe girişiminde şehit düşen 251 ‘Demokrasi Şehidi’nin anısına 251 fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Mini bir orman meydana getirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Mağralı'da İki gurup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru yaralandı. Polis memurunu yaralayan şüphelileri, cadde esnafı linç etmek istedi. 

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat İlçesi Sümbüllü Bulvarı üzerinde B.G. (27) 34 HJ 1205 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı.

KAHRAMANMARAŞ

EXPO 2023 etkinlik sahasında "Doyasıya eğlencenin tek adresi olan Blueland Aqua Park" Kurban Bayramı süresince açık olacak.

KAHRAMANMARAŞ

Hürriyetçi Eğitim Sen Onikişubat İlçe Başkanı Soylu, “Proje okullarına yönetici ve öğretmen görevlendirmesinin torpil kapısına dönüşmesi" ile ilgili konuştu.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat İlçesi Serintepe Mahallesi Mağralı Ökkeş Caddesi üzerinde iki gurup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. tartışma kavgaya dönüştü.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, bir de müjde vererek, “4 bin yavrumuz, 7 havuzumuzun tamamında yaz ayını verimli geçirecek ve yüzmeyi öğrenecek” dedi.  

KAHRAMANMARAŞ

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Onikişubat İlçesi Gedemen Mahallesinde bir ikamete operasyon düzenledi.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Şehit Evliya Mahallesi’nde Şehit Abdullah Caddesi ve 65007. Sokak’ın 28 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak!

Gündem

Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tural Şahbazlı, Azerbaycan'da Reaksiya Tv`nin canlı yayınına katıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat İlçesi  Turgut Özal Bulvarı üzerinde M.A idaresindeki 46 HB 099 plakalı otomobiliyle trafik ışıklarında bekleyen iki araca çarptı. Maddi...

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat ilçesi Köşürge Mahallesi ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye 2 helikopter, 7 arozöz, 6 su tankı, 2 iş makinesi ve...