Onikişubat Belediyesi Haberleri

Onikişubat Belediyesi haberleri ve güncel Onikişubat Belediyesi gelişmeleri, Onikişubat Belediyesi ile ilgili tüm video, Onikişubat Belediyesi fotoğrafları ve Onikişubat Belediyesi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, bir de müjde vererek, “4 bin yavrumuz, 7 havuzumuzun tamamında yaz ayını verimli geçirecek ve yüzmeyi öğrenecek” dedi.  

KAHRAMANMARAŞ

Sütçü İmam Üniversitesi’nin de desteğiyle kurulan EXPO Açık Sahne Sanat Akademisi ile çocuk, genç ve yaşlı herkese sahne sanatları ile...

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 30 Haziran Emekliler Haftası ve Dünya Emekliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

KAHRAMANMARAŞ

Mahçiçek; "Rüya projemiz EXPO 2023’ü de misafirlerimize anlatıyoruz. Bütün İstanbul’u Kahramanmaraş’ı keşfetmeye şehrimize davet ediyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, bağlama, gitar, keman, kanun, ud, resim, tiyatro ve İngilizce gibi sanatsal ve kişisel gelişim branşlarında yaz kursu düzenliyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kore Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Kee-Houng Park ve Geleneksel Etkinlik Koordinatörü Jung Leon Yee, Rekreasyon Alanı ve kent kültürüne hayran kaldı.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, ‘Rotamız; EXPO 2023’ sloganıyla Gençlik Festivali'ni başlatıyor. Festivalin 19 Haziran konuğu ünlü sanatçı Eypio olacak.

KAHRAMANMARAŞ

5. Etnospor Kültür Festivali, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılmıyla açıldı. EXPO 2023 ve Onikişubat Belediyesi damga vurdu.