Onikişubat Haberleri

Onikişubat haberleri ve güncel Onikişubat gelişmeleri, Onikişubat ile ilgili tüm video, Onikişubat fotoğrafları ve Onikişubat haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu İlçesi Kılılı Mahallesi ve Onikişubat ilçesi Küçüksır Mahallesinde kadınlar taş değirmende geleneksel yöntemlerle bulgur öğütüyorlar.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta semerci ustaları her geçen gün azalan işlerini artırmak için minyatür sanatına yöneldi. Minyatür sanatından pek gelirleri olmuyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta son yıllarda hayatın içinde yer alan kadınlar; iş hayatında gösterdikleri başarı hikayeleriyle gündem olmaya devam ediyorlar.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir işyeri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yaylım ateşi açıldı. Polis soruşturması devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta ikamet yangınında zehirlenen bir kişi, itfaiye erinin zamanında müdahalesiyle hayata tutundu. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobiliyle ağaca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.  Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi'nde aşırı hız felaket getirdi. Zincirleme kazada araçlar takla atarak karşı şeride geçti.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bir kişi tarım aleti patos makinesinin içine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÜNCEL

Son dakika bilgisine göre; Kahramanmaraş, Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi'nde cinnet geçiren bir genç 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

GÜNCEL

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kur’an Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim eğitimi alan minik öğrencilerle bir araya geldi.

KAHRAMANMARAŞ

27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi ile Hayrullah Sosyal Etkinlik Merkezi’nde kurulacak tercih noktalarında...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta kullandığı biçerdöverle oğlunu ezdi. Tekir Mahallesinde ekin biçme sırasında oğlunu fark etmeyen baba, ölümüne neden oldu.