Ömer Emrah Satıcı Haberleri

Ömer Emrah Satıcı haberleri ve güncel Ömer Emrah Satıcı gelişmeleri, Ömer Emrah Satıcı ile ilgili tüm video, Ömer Emrah Satıcı fotoğrafları ve Ömer Emrah Satıcı haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetimi, saha çalışmalarına dur demeden devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Satıcı ve ilçe teşkilatından oluşan bir heyet Kahramanmaraş’ı profesyonel liglerde temsil eden hakemleri antrenmanda ziyaret etti.

KAHRAMANMARAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyesi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz; Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu.

KAHRAMANMARAŞ

MHP'li Sadir Durmaz, bir dizi temaslarda bulunmak için geldiği Kahramanmaraş’ta; Cumhur İttifakının Pazarcık Belediyesi’ni ziyaret etti.

KAHRAMANMARAŞ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; Kahramanmaraş ziyaretinde Dulkadiroğlu-Çağlayancerit bağlantı yolundaki yatırımları inceledi.

KAHRAMANMARAŞ

MHP Genel Başkan Yardımcı Prof. Dr. Semih Yalçın; Kahramanmaraş'ta MHP teşkilatları ve partililerle bir araya gelerek istişarede bulundu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu MHP İlçe Teşkilatı; Muharrem Ayının kutsiyeti çerçevesinde "Aşure Programı" düzenledi. Vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi.