Okul Haberleri

okul haberleri ve güncel okul gelişmeleri, okul ile ilgili tüm video, okul fotoğrafları ve okul haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNCEL

Hürriyetçi Eğitim ve Bilim Çalışanları Sendikası Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Nusret Yılmaz, ‘Öğretmen Bilişim Ağı’ sistemini eleştirdi.

KAHRAMANMARAŞ

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav yarın yapılacak.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Yeni eğitim öğretim yılından itibaren dil eğitimini odağımıza alarak farklı mekanizmalarla, ölçme değerlendirme sistemini de yeniden...

GÜNCEL

Türkiye’de lise düzeyindeki ilk Metaverse Eğitim Programı’nı hayata geçiren Bahçeşehir Koleji, programı Türkiye genelindeki tüm liselerinde uygulamaya alacak.

GÜNCEL

MEB "Çevre Dostu Bin Okul" Alibeyköy'deki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, elektriğini ve suyunu doğadan karşılıyor.