Kahramanmaraş Valiliği Haberleri

Kahramanmaraş Valiliği haberleri ve güncel Kahramanmaraş Valiliği gelişmeleri, Kahramanmaraş Valiliği ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş Valiliği fotoğrafları ve Kahramanmaraş Valiliği haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

İl İnsan Hakları Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Fatma Turhan Keser Başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Festivalde konserler, sergi, su ürünleri ve balıkçılık üzerinde konferanslar, Japon balığı dağıtımı, yarışmalar ve ekmek arası balık ikramı yapılacak. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yılı kutlamalarından gerçekleştirilecek etkinlik planı açıklandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Valiliği, kentte yaşayan an peş peşe depremler sonrası yazılı açıklama yaparak, şuana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığını söyledi. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi  iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta jandarma ve emniyet ekipleri, halkın huzur ve güvenliği için bayram tatili boyunca hem havadan hem karadan denetlenecek. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Kurban Bayramımızın arifesini idrak ediyoruz ve bugün de resmi bayramlaşmamızı gerçekleştirdik.

KAHRAMANMARAŞ

Kent merkezinden Atatürk Meydanı’na başlayan etkinlik, burada Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un günün anlamına ilişkin açıklamasıyla devam etti. 

KAHRAMANMARAŞ

Şehit ve Gazi çocukları için düzenlenen karne programında duygusal anlar yaşandı. Çocukların karne sevinci yüzlerine yansıdı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta bulunan Suriyelilerin barındığı sığınma merkezinde yaşanan olaylarla ilgili Kahramanmaraş Valiliği yazılı basın açıklaması yaptı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valiliği, Dulkadiroğlu ilçesinde farklı tarihlerde gerçekleşen ikamet ve iş yeri yangınıyla ilgili bir şüphelinin yakalandığını bildirdi.

KAHRAMANMARAŞ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bu aziz millet, bu güzel ülkemiz hizmetin her türlüsünü, en iyisini hak ediyor." dedi.