Gaziantep Haberleri

gaziantep haberleri ve güncel gaziantep gelişmeleri, gaziantep ile ilgili tüm video, gaziantep fotoğrafları ve gaziantep haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


TEKNOLOJİ

Başkan Fatma Şahin, TEKNOFEST 2022’de Gaziantep’i temsil edecek takımlara 4 milyon TL’lik malzeme desteği veriyor.

Spor

Başkan Fatma Şahin hafta sonu Hasan Doğan Futbol Sahası, Yeşilevler Spor Salonu ve Ertuğrul Gazi Spor Salonu’nda çocuklar ve gençlerle...

Yaşam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla orte-Protez Yapım ve Uygulama Merkezi açıldı.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle Nefes Almadan tiyatro oyunu, Kahramanmaraş’ın ardından Gaziantep’te de seyirciyle buluştu.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta otomobille motosikletin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi ağır yaralandı. Edilen bilgiye göre, kaza saat 19.30'da meydana geldi.

GÜNCEL

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali kapsamında sahne alan rock müziğin sevilen grubu Manga, binlerce Gazi şehirliye müzik şöleni yaşattı.

Yaşam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son 3 yıldır düzenli olarak Liselere Geçiş Sınavı'na giren öğrencilere dağıtılan kalem seti desteğine bu yıl da...

KAHRAMANMARAŞ

Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı "Domotex Turkey" Gaziantep sanayi atıklarını artıma teknolojileri ile arıtarak doğayı koruyor.

Politika

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin lokomotif kenti Gaziantep, nisan ayında 927 milyon 172 bin dolar ihracat gerçekleştirdi.