Expo 2023 Haberleri

Expo 2023 haberleri ve güncel Expo 2023 gelişmeleri, Expo 2023 ile ilgili tüm video, Expo 2023 fotoğrafları ve Expo 2023 haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Pazar Günü Kahramanmaraş’a ziyareti olmasaydı bu yazıyı yazmazdım.

KAHRAMANMARAŞ

Cibuti Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Garileh; UBPA ile küresel bir kalkınma planı harekete geçecek

KAHRAMANMARAŞ

Hain darbe girişiminde şehit düşen 251 ‘Demokrasi Şehidi’nin anısına 251 fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Mini bir orman meydana getirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş ve bölgenin en büyük eğlence merkezi olan Blueland Lunapark ve Aqua Park'a otobüs seferleri düzenlenmediği için vatandaşlar zor durumda...

KAHRAMANMARAŞ

EXPO 2023 etkinlik sahasında "Doyasıya eğlencenin tek adresi olan Blueland Aqua Park" Kurban Bayramı süresince açık olacak.

KAHRAMANMARAŞ

Dünyanın en eski ve en çok bitki çeşitliliğine sahip Botanik Bahçesi, EXPO 2023 ile Kahramanmaraş’a taşınıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Mahçiçek; "Rüya projemiz EXPO 2023’ü de misafirlerimize anlatıyoruz. Bütün İstanbul’u Kahramanmaraş’ı keşfetmeye şehrimize davet ediyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Kore Büyükelçiliği Kültür Müşaviri Kee-Houng Park ve Geleneksel Etkinlik Koordinatörü Jung Leon Yee, Rekreasyon Alanı ve kent kültürüne hayran kaldı.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, ‘Rotamız; EXPO 2023’ sloganıyla Gençlik Festivali'ni başlatıyor. Festivalin 19 Haziran konuğu ünlü sanatçı Eypio olacak.

KAHRAMANMARAŞ

5. Etnospor Kültür Festivali, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katılmıyla açıldı. EXPO 2023 ve Onikişubat Belediyesi damga vurdu.

KAHRAMANMARAŞ

Akdeniz'in en büyüğü Blueland Park bayrama hazır. EXPO 2023 Alanında gündüz 12.00 gece 00.00 saatleri arasında açık!