Emniyet Haberleri

Emniyet haberleri ve güncel Emniyet gelişmeleri, Emniyet ile ilgili tüm video, Emniyet fotoğrafları ve Emniyet haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Elbistan ilçesinde uyuşturucuyla mücadele ve ‘’En iyi Narkotik polisi anne’’ projesi kapsamında, anne ve anne adaylarına seminer verildi. 

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince bir spor salonunda ve otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine 3 kişi gözaltına alındı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 8 kişi yakalandı. Polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatı yapan 2 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

KAHRAMANMARAŞ

Pazarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Metin Cengiz, daha huzurlu bir Pazarcık için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

KAHRAMANMARAŞ

Elbistan emniyeti tarafından yakalanan suç makinası, sahte kimlikle yakalandı ve yapılan adli işlemin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde uyuşturucu suçundan aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta sanayi sitesinde araç tamiri yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı. 

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta bir apartman inşaatında canına koymak isteyen genç kadının bu girişimini polis ekipleri önledi. 

GÜNCEL

Yapılmış ve yapımı devam eden ve yeni projelendirilecek otoyollarda 120 km/saat olan hız sınırı 20 km/saat artırılarak 140 km/saate yükseltildi.

GÜNCEL

Mersin'de, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen 13 zanlının yakalanması için polis tarafından operasyon düzenlendi.

KAHRAMANMARAŞ

Ramazan Bayramı sürecinde Emniyet ve Jandarma 110 bin trafik timi, 208 bin 900 personeliyle trafiği denetleyecek.