Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Aylardır kentin gündeminde olan ve sonucu merakla beklenen KMTSO seçimlerinin galibi iş adamı Mustafa Buluntu oldu.

KAHRAMANMARAŞ

210 TL ücret ile yaklaşık olarak 7 litre benzin alınabilmektedir. Kendi aracı ile görev yerine gidip yaklaşık 6 saat emek...

KAHRAMANMARAŞ

‘Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ne katılan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Kahramanmaraş’ın İstanbul’da adının duyurulması çok önemli” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Erhan Arıcı, benzin ve dizel araç için üretilen yakıt tasarruf cihazı sayesinde sürücülerin yakıt maliyetini yüzde 30’a kadar düşürdüklerini söyledi. 

GÜNCEL

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenecek olan Kültepe Ekonomi Zirvesi’nin hazırlıkları sürüyor.

Ekonomi

Bu yıl sulama tesisleri işletme ve bakım ücret tarifeleri, 1000 metreküp su ücreti 25 lira ile 184 lira arasında olacak.

KAHRAMANMARAŞ

Benzinine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 78 kuruş fiyat artışı yapıldı. İstanbul'da 21,13 liraya; Ankara ve İzmir'de ise 21,22...

GÜNCEL

Uluslararası piyasalarda dün 113,18 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 105,94 dolar seviyesinde tamamladı.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,28 değer kazancıyla 2.465,71 puandan tamamladı. Dolar endeksi, bugün 104,2'ye ulaştı.

GÜNCEL

Alman BioNTech'in bu yılın ilk çeyreğindeki net karı, yeni tip koronavirüs aşı satışını 3 katına çıkarak 3,7 milyar euro ulaştı.

GÜNCEL

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda haftanın ilk iş gününde 112,10 dolardan işlem görüyor.

GÜNCEL

ASELSAN, Türkiye'nin hava savunmasında görev alacak ilk Hava Savunma Komuta Kontrol Sistemini Hava Kuvvetleri Komutanlığına teslim etti.