Edebiyat Haberleri

edebiyat haberleri ve güncel edebiyat gelişmeleri, edebiyat ile ilgili tüm video, edebiyat fotoğrafları ve edebiyat haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın önemli öykü yazarlarından biri olan Yazar Ercan Kozanoğlu, öykülerini www.marasgazete.com haber sitesindeki köşesinde okurlarına ulaştıracak.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın kültürü, sanatı ve edebiyatı üzerine güzel bir yazı kaleme alan Mehmet Akif Gündeş, www.marasgazete.com da.

KAHRAMANMARAŞ

Kültür ve Edebiyat Kenti Olmak Kolay Değil! Çalışmak gerek, üretmek gerek, ürettiğini pazarlamak gerek. Velhasıl Muhalefet Olmak Münafık Olmaktan İyidir!

KAHRAMANMARAŞ

Şiirleri, öyküleri ve yazdığı Toprak Kokusu romanıyla edebiyat sahasında üne kavuşan Niyazi Kara, köşe yazılarıyla www.marasgazete.com haber sitesinde...

GÜNCEL

Gazeteci Mustafa Alyaz'ın il kitabı olan “A’dan Z’ye Başarılı İletişim” Türkiye'de seçkin kitapçılarda ve internet satış sitelerinde yerini aldı.

KAHRAMANMARAŞ

Sıra Dışı Dergisi’nin yeni sayısı çıktı. Kahramanmaraş’tan ulusala çıkan başarı hikâyesinin adı olan Sıra Dışı Dergisi yeni sayısını okuyucularıyla buluşturdu. 

Kültür-sanat

Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Bursa, Edebiyat ve Düşünce Akademisi, kısa bir aranın ardından 7 Mayıs 2022’de tekrar başlıyor.