Dünya Haberleri

dünya haberleri ve güncel dünya gelişmeleri, dünya ile ilgili tüm video, dünya fotoğrafları ve dünya haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dünyanın birçok ülkesinde Müslümanlar, Ramazan Bayramı'nı kutluyor.

GÜNCEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya-Ukrayna savaşının Afrika ve dünyadaki gıda, enerji ve ekonomik krizi derinleştirdiğini söyledi.

GÜNCEL

IKBY Anti-Terör Birimi, konuya ilişkin açıklama yaptı. Irak'ın Erbil kentinin Habat ilçesine yönelik 6 roket saldırısı yapıldığı duyuruldu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Mariupol’daki Azovstal tesisinden sivillerin tahliyesine başlandığını bildirdi.

GÜNCEL

İsveç, bir Rus savaş uçağının Blekinge bölgesi üzerinden uçarak İsveç hava sahasını ihlal ettiğini bildirdi.

Genel

Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Yemen, Ramazan Bayramı'nı pazartesi günü kutlayacak.

GÜNCEL

KKTC Başbakanı Faiz Sucuoğlu, UBP, DP ve YDP oluşan koalisyon hükümetinin istifasını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sundu.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus ordusunun yaklaşık 23 bin 200 asker, 190 uçak, 155 helikopter ve 1008 tank kaybettiğini bildirdi.

GÜNCEL

Çin'de Kovid-19 nedeniyle karantina tedbirlerinin uygulandığı ülkenin en büyük kenti Şanghay'da, karantina bölgeleri dışında vaka görülmediği kaydedildi.