Dünya Haberleri

dünya haberleri ve güncel dünya gelişmeleri, dünya ile ilgili tüm video, dünya fotoğrafları ve dünya haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenecek olan Kültepe Ekonomi Zirvesi’nin hazırlıkları sürüyor.

GÜNCEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, İsveç ile Finlandiya'nın NATO üyeliği konusundaki endişelerini gidermek için masaya oturulacağını ve uzlaşılacağını söyledi.

GÜNCEL

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olmak istemeleri durumunda başvurularına destek vereceklerini duyurdu.

GÜNCEL

Danimarkalı ırkçı Paludan, İsveç'in Västra Götaland bölgesinde Müslümanların yoğun olduğu yerleşim birimlerinde polis korumasında Kur'an-ı Kerim yaktı.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda, yabancı firmaların yatırımlarını muaf tutacak bir muafiyet lisansı çıkaracaklarını duyurdu.

GÜNCEL

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, sağlık sebeplerinden dolayı haziran ayında Lübnan'a planladığı ziyareti erteledi.

GÜNCEL

Filipinler’de devlet başkanlığı seçimini 64 yaşındaki Ferdinand Marcos yüzde 58,92 oyla kazandı. Marcos rakibi Robredo'nun oylarını ikiye katlayarak kazandı.

GÜNCEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hükümeti kurma görevini İçişleri Bakanı ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili Ünal Üstel'e verdi.

GÜNCEL

Rus ordusunun son 24 saatte Harkiv ve Donetsk bölgelerine 48 hava saldırısı düzenledi. Ruslar işgal altındaki toprakları Rusya'ya entegre etme...

GÜNCEL

Afganistan'daki Taliban yönetimi kadınlardan "örtünme" için çarşaf ya da burka giymelerini istedi. Uyarıya aldırış edilmemesi halinde 3 gün hapis cezası...

GÜNCEL

Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle Slovakya'ya 400 bini aşkın kişinin giriş yaptığı bildirildi. Ukraynalı 400 bin 783 kişin ülkesinden kaçmak zorunda kaldı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği'nin (AB) dış sınırlarının korunmasından sorumlu kurumu Frontex, son yıllarda Ege Denizi'ndeki geri itme skandallarının ortasında yer aldı.