Dulkadiroğlu Haberleri

Dulkadiroğlu haberleri ve güncel Dulkadiroğlu gelişmeleri, Dulkadiroğlu ile ilgili tüm video, Dulkadiroğlu fotoğrafları ve Dulkadiroğlu haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetimi, saha çalışmalarına dur demeden devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bir adrese soruşturma için giden polis memurlarına ateş açan ve biri etkisiz hale getirilen silahlı saldırganların 3’ü tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için baraj gölüne giren 16 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti. 

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta ataksi hastalığıyla yıllardır mücadelede eden aile, tedavileri için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde meydana gelen şiddetli patlamada 5 kişi yaralandı. Patlama ile ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta düzenlenen etkinlik kapsamında modifiye araç tutkunları bir araya geldi. Programa 4 binden fazla insan katıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Afşin, Elbistan, Dulkadiroğlu ilçeleri ile Malatya’nın Yeşilyurt 'ta eş zamanlı operasyon icra edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve birkaç gündür ülkenin gündemine oturan sır cinayet itirafından 3 tutuklama çıktı. Cinayetler 25 yıl önce gerçekleşmiş...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu İlçesi Kanuni Mahallesi üzerinde bir evin yanında bulunan otomobilin motor bölümünde yangın çıktı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta çocuk arabasındaki bebeğiyle kaldırım üzerinde yürüyen aile, apartmandan düşen beton parçasıyla şaşkına döndü.

KAHRAMANMARAŞ

Polisin çalışmaları sonucu olaya karışan 6 kişi kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıslardan olayda kullanıldığı değerlendirilen 3 adet tüfek ele geçirildi.

KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Şeyhşamil Mahallesinde yer alan açık pazar alanında satış yapan esnaflar arasında bilinmeyen nedenle sözlü tartışma çıktı.