Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve Büyükşehir Belediyesi haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, kurbanlık alacak vatandaşların Canlı Hayvan Borsası’na ulaşım sağlayabilmesi için ücretsiz ring seferleri başlatıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Dursun Ali Erzincanlı ile Naat – ı Şerif dinletisi gerçekleştirecek. Saat 20.30’da başlayacak etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle Nefes Almadan tiyatro oyunu, Kahramanmaraş’ın ardından Gaziantep’te de seyirciyle buluştu.

KAHRAMANMARAŞ

18 Haziran Cumartesi günü Maşa ile Koca Ayı, 19 Haziran Pazar günü ise Ege ile Gaga adlı tiyatro etkinlikleri miniklerle...

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Tarihe Yolculuk projesiyle 7 ilçeden 2 bin öğrenci şehrin tarihi mekânlarını ve müzelerini ziyaret etme imkânı buldu.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Yazar Abdullah Harmancı ile ‘Öykü Yazmanın Hikâyesi’ temalı söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Kültür sanat dostları yoğun ilgi gösteri.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Perşembe günü Âşık Mahzuni Şerif’i anma etkinliği düzenleyecek. Program NFK’da gerçekleştirilecek!

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Ulu Camii ve civarında faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.