Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde otomobil, traktör römorkuna çarpmasının şiddetiyle sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

KAHRAMANMARAŞ

Göksun, Değirmendere 'de anız yakan, şehit babası olduğu anlaşılan kişinin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 48 yaşındaki bir kişi, kulübede ölü bulundu. Ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve birkaç gündür ülkenin gündemine oturan sır cinayet itirafından 3 tutuklama çıktı. Cinayetler 25 yıl önce gerçekleşmiş...

GÜNCEL

Son dakika bilgisine göre; Kahramanmaraş, Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi'nde cinnet geçiren bir genç 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta trafik kazasında Salman A. idaresindeki NX21DUU plakalı aracıyla, Oruç A. yönetimindeki 46 NK 248  plakalı araçla çarpıştı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yoldan çıkan otomobil takla attı. Kazada sürücü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta iki kişi arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya döndüğü an güvenlik kamerasınca görüntülendi. Olay soruşturuluyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde buğday hırsızlığı olayına karışan 2 kişi silahlarıyla birlikte yakalandı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Dulkadiroğlu İlçesi Kanuni Mahallesi üzerinde bir evin yanında bulunan otomobilin motor bölümünde yangın çıktı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza: 6 yaralı  Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde iki otomobil bir traktörün karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta demir yüklü kamyona arkadan çarpan otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.