Asayiş Haberleri

Asayiş haberleri ve güncel Asayiş gelişmeleri, Asayiş ile ilgili tüm video, Asayiş fotoğrafları ve Asayiş haberleri Maraş Gazete · Kahramanmaraş Kültür Portalı · Kahramanmaraş Haber · Kahramanmaraş Son Dakika Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta kış lastiği uygulamasına bugün  itibariyle başladı. Kahramanmaraş’ta şehirlerarası yollarda kış lastiği denetimine başlandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi yönelik operasyonda 3 kişi tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta bir depoya düzenlenen operasyonda piyasa değeri 1.3 milyon liralık kaçak cinsel hap ele geçirildi. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde sahte polislere yönelik operasyonda 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edildi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir işyeri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yaylım ateşi açıldı. Polis soruşturması devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta zeytin toplam için kayalıklarda çıkan 85 yaşındaki yaşlı adam aşağı düşmesi sonucu hayatını kaybetti. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bir adrese soruşturma için giden polis memurlarına ateş açan ve biri etkisiz hale getirilen silahlı saldırganların 3’ü tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Elbistan İlçesi nüfusuna kayıtlı askerimiz Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert, Van'da PKK ile girilen bir çatışmada şehit düştü.

KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesinde bulunan bir apartmanın alt katında bulunan işyerinin deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu üreten 1 kişi, yakalandı.  18 Yıl 9 ay kesinleşmiş cezası olan suçlu tutuklandı.

KAHRAMANMARAŞ

 Kahramanmaraş’ta polis ekiplerince bir spor salonunda ve otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunması üzerine 3 kişi gözaltına alındı.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta devre mülk satışı sırasında dolandırıldıkları iddiasıyla iş yaptıkları firmaya giden karı-koca darp edildiklerini iddia ettiler.