Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin il başkanlığının kongresine katılmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a geldi. Tural Şahbazlı/Kahramanmaraş İGFA- Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan kongrede Kurucu İl Başkanı Halil Toraman tek listeyle aday oldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan oluşturuldu.

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş 1.Olağan Kongresinde konuşan Genel Başkan Çayır, Milli Yol Partisinin sıradan bir parti olmadığını ve İnkılabî bir harekat olduğunun söyledi.

Genel Başkan Çayır, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bizim hareket öyle sıradan bir hareket değil. Bizim harekat böyle geldi; ama böyle gitmez diyenlerin hareketidir.  Bizlere diyorlar ki; Büyük Birlik Partisi'nin kaç oyu vardı da sizin yüzde kaç oyunuz olacak? Ben buradan cevap vermek istiyorum: Hareketimiz hiçbir partinin karşısına dikilmiş, bu sebeple yola çıkmış bir hareket değil. Biz bir şeyi değiştireceğiz, birçok şeyi değiştireceğiz. Bu köhne düzeni değiştireceğiz. Bu kirli düzeni değiştireceğiz. Bu saltanat düzenini değiştireceğiz.”

Kaynak: igf