Bu Haber Araç Sahiplerini Yakından İlgilendiriyor: Dikkat ! Bu Haber Araç Sahiplerini Yakından İlgilendiriyor: Dikkat !

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu MHP İlçe Başkanlığı ve Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları ile birlikte gerçekleştirdiği Aşure Programına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

MHP Dulkadioğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve yöneticlerinin organize ettiği programa iş adamları, esnaflar, STK temsilcileri, partililer ve gazeteciler katıldı. İlçe Başkanı Satıcı yaptığı açıklamada;  "Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığıyla birlikte Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı etkinliği düzenledik. Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, uzun zamandır bir araya gelemediğimiz dava arkadaşlarımızı ve çevre esnafımızı davet ettik. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi Aşure Günü’nün İslam Âlemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Muharrem Ayı ve Aşure Günü mübarek olsun” dedi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen aşure ikramı sonrasında MHP Dulkadiroğlu İlçe yönetimi, partililer ve programa katılan vatandaşlar aynı karede yer aldılar. 

Editör: Mehmet IŞIK