Cumhur İttifakı, 7. Cağlayancerit Ceviz ve Kültür Festivali'nde bir nevi gövde gösterisi yaptı. 2 Bakanın, milletvekillerinin, il protokolünün, Ak Parti ve MHP il başkanları ve yöneticilerinin uyum ve güçlü bir biliktelik fotoğrafı verdikleri Çağlayancerit 7. Ceviz ve Kültür Festivali yoğun katılımıyla gündem oldu. 

Çağlayancerit'te MHP Genel Başkan Yardımcısı Düzeyinde Temsil Edildi...

MHP’li Çağlayancerit Belediyesi tarafından organize edilen; MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın misafir olarak katılığı ve MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan başkanlığında il ve ilçe  teşkilatları tam  katılım sağladığı 7. Çağlayancerit Ceviz ve Kültür Festival’i yoğun ilgi gördü.

Sanayi ve  Teknoloji Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı Çağlayncerit'teydi...

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi! Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor Galip Geldi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç, MHP Milletvekili Sefer Aycan,  Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatları, bürokratlar, kurum amirleri,  STK temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı 7. Ceviz ve Kültür Festivali’ne bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çağlayancerit 7. Ceviz ve Kültür Festivali’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi,  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve kent protokolünün katılımıyla Çağlayancerit Ceviz İşleme ve Paketleme Tesisi’nin açılışı yapıldı.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir  Durmaz’ın da konuşma yaptığı 7. Ceviz ve Kültür Festivali, kenetlenmiş Cumhur İttifakı’nı ortaya koyan büyük bir görsel şova dönüştü. MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz; yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin hizmetin ulaşması açısında önemine dikkat çekerken “2023’e Doğru, Adaya Belli, Karar Net!” vurgusunu yaptı.

 Cumhur İttifakı’nın ortakları Ak Parti  İl Başkanı Fırat Görgel ve MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve teşkilatlarının birlik ve uyum içerisinde yürüttükleri çalışmaların bir örneği olan Çağlayancerit 7. Ceviz ve Kültür Festivali, katılımcıların büyük beğenisi kazandı.

7. Ceviz ve Kültür Festivalinde protokol konuşmalarının ardından ünlü sanatçı Ali Kınık sahne aldı.

Editör: Mehmet IŞIK